Ridlägerhästar och ponnyer uthyresVi hyr ut en del av våra lägerhästar/ponnyer från den 15 augusti 2020 fram till 6 juni 2021  

Längre ner på sidan hittar du vilka hästar/ponnyer som finns för uthyrning samt priser.

Är du intresserad av att hyra någon av våra RIDLÄGER HÄSTAR/PONNYER är du välkommen att höra av dig för att boka provridning. OBS! Det är endast hästarna/ponnyerna som nämns nedan som hyrs ut.

Våra hästar/ponnyer hyrs ut vinterhalvåret, datum se ovan.
Fodervärdsavtalet  hittar du längre ner på sidan till höger. I hyran ingår hästförsäkring, träns och för de flesta hästarna även sadel. Hyran gäller för hela hyresperioden.
Är du redan nu intresserad av någon speciell häst så skicka oss ett mail med rubriken "hyra häst" och berätta vilken häst du är intresserad av. Är du minderårig är det dina föräldrar som tecknar avtalet samt håller kontakten med oss både gällande avtal, provridning m.m.

Du hittar utförlig presentation på hästarna nedan under flikarna "Lägerhästar" och "Avelsston". Du är självklart också välkommen att ringa för att få mera information.


Hyra för perioden 15/8-20 till 6/6-21 (inkl moms)
hästhyran betalas innan hästarna lämnar gården via swish eller i förväg via bank giro.


Hästar över 148 cm: 14 000 kr 
ca 155 i mankhöjd.
Florence MW, hon är ca 165 cm hög och hyrs ut i första hand till någon av våra elever där vi vet att de kan förvalta denna pärla som även hon vill ha en välbalanserad ryttare med god ridvana. 
 (uthyrda är: Gin Noir MW, Fansipan MW, Don't Worryson, Mozzarella MW)

D-ponnyer: 10 000 kr  
Ricotta MW, Eydu-Me
Både Ricotta MW och Eydu-Me är känsliga ponnyer med stor kapacitet men måste ha en välbalanserad ryttare med god ridvana, båda är trygga och fina i all hantering.

(Uthyrda är:  Grattis MW, Miramar MW)

C-ponnyer: 8 000 kr 
Dancerman, Dancerman är även han en ponny som kräver ryttare med god balans och mjuk ridning, även han är lika lätt i all hantering som våra övriga hästar och ponnyer är.

C-ponnyer för lättare promenadridning 6000 kr
Curry och Sandressa


Du hittar fodervärdsavtalet längst till höger på sidan.


Möjlighet till provridning börjar under vecka 26!

Ring eller sms för bokning av tid! 

0733-921270
Hyresavtalet