Höstläger
Vi fortsätter med våra uppskattade veckoslutsläger under hösten och vintern!

Du som vill träna extra och är mellan 13 och 21 år är välkommen och självklart får våra gamla elever som fyllt 22 år också komma!

Alla läger är träningsinriktade mot dressyr och hoppning med betoning på markarbete. Vi jobbar i dressyr från LC till LA/Msv nivå och i hoppning LC-LA nivå med tonvikt på sits, följsamhet och riktiga grunder i ridningen, bra grunder är som bekant A & O för att nå långt i sin ridning. Du får möjlighet till sitsträning på lina minst ett av passen på varje helgläger.

Totalt tar vi emot 6 elever, varav max 3 elever med egen häst.

Du bor i våra lägerrum i lägerhuset och äter i "lagårn" (frukost, lunch, middag och kvällsmacka). Har du med dig egen häst så står den uppstallad i vårt gäststall (foder tar du med till din häst).
Lägren är ganska lik våra sommarläger med undantaget att vi inte har några extra kvällsaktiviteter förutom hästskötsel, hantering av unghästar gosa med hundarna och teori förstås, önskar man pyssla med något mera så brukar våra "gamla" hurtiga elever kunna komma på en och annan aktivitet! 

Program 
Veckoslutlägren börjar på fredag med samling klockan 17.00 och avslutas på söndag kl 17.00.
På fredagen rider ni ett pass, på lördag och söndag blir det två pass i grupp eller ett pass i minigrupp dvs 1-2 elever/grupp, du väljer.

Höstlov/jullov/sportlovslägret börjar med samling på söndagkväll kl 19.00 med te och macka därefter börjar lägret "på riktigt" på måndag morgon och pågår fram till onsdageftermiddag ca kl 17.00. Upplägg som veckoslutslägren men du har möjlighet att rida ett pass extra på måndag förmiddag.

När det inte är ridning så kan du se Sofie utbilda våra hästar, allt från unghästar till svårklass hästar. Du får hänga med i stallet, kanske till och med hänga med i fårhuset och se vallhundar i arbete. 
Inomhus har vi vår Anky freerider som du kan träna lite extra på, så nog finns det möjlighet att träna sits lite extra även med en mugg te eller en skolbok i handen.

Hästar
De lägerhästar och ston som är hemma under vinterhalvåret.

Ridlärare
Sofie Relander och Maria Winberg är instruktör under helg, höst och sportlovslägren.
Maria med familj bor på gården så ingen elev behöver känna sig ensam på kvällen!

Pris
Veckoslutslägret (fredag-söndag) kostar 2500 kr.
Höstlovs, Jullovs- sportlovsläger (söndagkväll-onsdag) kostar 2900 kr.
Anmälningsavgift (bindande) är 1000 kr (dras av från lägerpriset). De elever (fodervärd) som kommer på läger med någon av våra hästar har 500 kr i rabatt.

Anmälan
Du anmäler dig genom att maila till Maria på stuterimw@telia.com. Som rubrik i mailet skriv "Höstläger".
Ange vilket av höstlägren du önskar gå samt ditt namn, adress, telefonnummer, personnummer och om du varit på läger hos oss tidigare. För att vi skall kunna avgöra om vi har lämplig häst till dig så skriv också hur länge du ridit, vad du önskar träna på samt hur lång du är och vad du väger. 

Inom någon vecka får du en bekräftelse per mail där du får bankgironummer så du kan betala in din anmälningsavgift och du får också lite mera information såsom packlista, program m.m.

Från höst till vår håller Sofie Relander kurser och träningar på Stuteri MW, för mera information kontakta henne direkt. 
www.stallrelander.seVarmt välkommen på höstläger till Stuteri MW!2020 håller vi tyvärr inte något höstläger
Välkommen på sommarläger 2021!