Höstläger

Höstläger 2022!
Tid och pris hittar du på vår ridlägersida under fliken "anmäl dig här".

Alla läger är träningsinriktade mot dressyr och hoppning med betoning på markarbete. Vi jobbar i dressyr från LC till LA/Msv C nivå och i hoppning LC-LA nivå med tonvikt på sits, följsamhet och grunder i ridningen, bra grunder är som bekant A & O för att nå långt i sin ridning. Du får möjlighet till sitsträning på lina minst ett av passen på varje läger.

Totalt tar vi emot 8 elever, varav max 3 elever med egen häst.

Du bor i våra lägerrum i lägerhuset och äter i "lagårn" (frukost, lunch, middag och kvällsmacka). Har du med dig egen häst så står den uppstallad i vårt gäststall (foder tar du med till din häst).
Lägren är ganska lik våra sommarläger med undantaget att vi inte har några extra kvällsaktiviteter förutom hästskötsel, hantering av unghästar gosa med hundarna och teori förstås, önskar man pyssla med något mera så brukar våra "gamla" hurtiga elever kunna komma på en och annan aktivitet! 

Program 

Höstlov/jullov/sportlovslägret börjar med samling på söndagkväll kl 17.00 med te och macka därefter börjar lägret "på riktigt" på måndag morgon och pågår fram till torsdageftermiddag ca kl 17.00. 

När det inte är ridning så kan du se Sofie utbilda våra hästar, allt från unghästar till svårklass hästar. Du får hänga med i stallet, kanske till och med hänga med i fårhuset och se vallhundar i arbete. 
Inomhus har vi vår Anky freerider som du kan träna lite extra på, så nog finns det möjlighet att träna sits lite extra även med en mugg te eller en skolbok i handen.

Hästar
De lägerhästar och ston som är hemma under vinterhalvåret.

Ridlärare
Sofie Relander och Maria Winberg är instruktör under helg, höst och sportlovslägren.
Maria med familj bor på gården så ingen elev behöver känna sig ensam på kvällen!

Pris och anmälan
Se anmälningssidan för aktuellt pris, platstillgång och anmälan.
Varmt välkommen på höstläger till Stuteri MW!