Ridläger 
Vi finns i vackra Väröbacka i norra Halland, 2 km från havet. Vi är "lägret där man lär sig mycket på toppen hästar" säger våra elever. Sedan 1988 har vi jobbat med läger och 2005 invigdes vår lägergård! Vi får glädjande nog årligen toppbetyg på våra ridläger och vad som är ännu roligare att många återvänder år efter år. 

​Varje sommar händer något nytt här hos oss, i år blir det i form av mera sitsträning på vår egen Valegro och att våra elever får möjlighet att rida för vår Grand Prix ryttare och landslagsmedlem och Stuteri MW instruktör, Sofie Relander.

Vi ses! Välkommen!!!
Sommartid har vi ca 35 hästar hemma varav ca 15 är till för dig som kommer på läger resten är föl, ston och avelshingstar. 

För att ett läger skall bli perfekt just för dig så har du möjlighet att påverka ditt dagsprogram och ridpassen. 
Efter flera timmar med kompisar, hästar och fritids-aktiviteter blir man hungrig och då är det skönt att veta att maten är både god och vällagad och eftersom smaken är olika så brukar det finnas en del att välja på.

Vill du läsa mera klicka dig fram i menyn till vänster eller ring oss och kom på besök vi visar dig gärna runt på gården! (0733-921270)