Vuxenläger
Äntligen blir det ett vuxenläger under sommaren här på Stuteri MW! 

Du som är 16 år fyllda och max 178 lång och väger max 77 kg är välkommen, (har du egen häst så spelar inte längd och vikt någon roll).

Våra vuxenläger är ett perfekt läger för dig som vill träna med fokus på sits och mjuk ridning i harmoni med hästen.

Totalt tar vi emot 8 elever, varav max 5 elever med egen häst.

Du bor och äter här på gården och har tillgång till eget och enkelt boende i rum/stuga här hos oss. Alla mål mat äter vi i "lagårn" (frukost, lunch, middag och kvällsmacka), maten här på gården är precis som på alla våra läger i möjligaste mån närproducerat och mycket av köttet producerar vi själva. Det är lyx! 

Har du med dig egen häst så står den uppstallad i vårt gäststall (foder tar du med till din häst).


Program 
Samlingstid och avslutningstid framgår ur lägerbrevet.
På ett ungefär ser lägret ut så att vi första dagen har  genomgång av veckorplan, ridteori så alla våra elever kommer snabbt in i Stuteri MW tänket samtidigt som vi äter och dricker gott.
Från måndag till fredag är det två ridpass om dagen i små grupper förutom ett av passen under veckan då du rider privatlektion. 
När det inte är ridning så har du möjlighet att titta på bra ridning upp till svårklass, höra Maria berätta om hästar från 1979 och framåt, höra om hästavel, teorilektioner om hästar/ridning, om du vill praktiskt hantera och se föl och unghästhantering, följa med på fåraherdevandring i naturreservatet, svänga i väg till Ullared en förmiddag eller bara njuta av att vara på en häst och fårgård. Du väljer!
Inomhus har vi vår Anky freerider som du kan träna lite extra på, så nog finns det möjlighet att träna sits lite extra även med en mugg te eller en bok i handen.

Ridlärare
Maria Winberg och Sofie Relander är instruktör under vuxenlägret.

Pris


Anmälan
Har du frågor är du välkommen att höra av dit till Maria på 0733 921270.

Välkommen!