Vår personal

Personalen på våra ridläger och helgläger är noga utvalda.
Eftersom alla våra läger är träningsinriktade är det viktigt att vi har personal med en gedigen erfarenhet och kunskap.

 För alla undervisning ansvarar Maria Winberg som jobbat med ridläger och undervisning sedan 1988 och Sofie Relander som även hon jobbar året runt på Stuteri MW som beridare innan hon startade sin egna verksamhet SR Equestrian. 

Sofie Relander har ridit hela sitt liv, tagit upp flera hästar till svårklass nivå och själv tävlat i Svenska landslaget i dressyr. Sofie har privatlektioner på vår gård förutom runtom i Sverige med elever från lätt till svårklass. 
Vi är jätte glada över att fortfarande ha med Sofie i vår ridlägerverksamhet.

Maria Winberg har ridit sedan 1979, tävlat både i hoppning, fältävlan och dressyr. Maria är utbildad ridinstruktör (RIK II) och lätt A dressyrdomare, banbyggare o C-tränare. Sedan 1988 har Maria jobbat som ridlärare. Förutom lektioner och kurser jobbar Maria med att föda upp några av landets framgångsrikaste halvblodshästar och tidigare ridponnyer. 
Vintertid jobbar Maria med träning av vallhundar och dess förare samt hjälper en del ryttare och förare med mentalträning. På sin fritid tävlar Maria inom fårvallning.


Förutom ovannämnda kommer alla våra trevliga fritidsledare och stalledare också att finnas här för våra elever.Ridlägerpersonal