Vår personal

Personalen på våra ridläger och högstläger är noga utvalda.
Eftersom alla våra läger är träningsinriktade är det viktigt att vi har personal med en gedigen erfarenhet och kunskap.

 För alla undervisning ansvarar Maria Winberg som jobbat med ridläger och undervisning sedan 1988 och Sofie Relander som även hon jobbar året runt på Stuteri MW som beridare. Till vår hjälp har vi våra duktiga fritidsledare och stalledare.

Maria Winberg har ridit sedan 1979, tävlat både i hoppning, fältävlan och dressyr till Medelsvår nivå. Maria är utbildad ridinstruktör (RIK II) och lätt A dressyrdomare, banbyggare o C-tränare. Sedan 1988 har Maria jobbat som ridlärare. Förutom lektioner och kurser jobbar Maria med att föda upp några av landets framgångsrikaste ridponnyer och halvblodshästar. Maria har två stora intressen, mentalträning och träning av hundar. På sin fritid tävlar Maria inom fårvallning.

Sofie Relander har ridit hela sitt liv. Sofie tävlar både i hoppning men numera främst i dressyr. I dressyr har Sofie tävlat till och med SM nivå både på ponny och häst. Under 2011 tävlade Sofie eller Fia som hon kallas mycket framgångsrikt på stuteriets godkända hingstar, under de stora tävlingarna på Scandinavium 2012 var Fia med en av hingstarna del av Scandinaviums kvällsprogram. Fia jobbar på stuteriet med att utbilda och tävla både våra uppfödningar men även kunders hästar. Målet är Grand Prix,. 

Förutom ovannämnda kommer alla våra trevliga fritidsledare och stalledare också att finnas här. Ridlägerpersonal